Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Paradox Tinto: Η Paradox Interactive ανοίγει στούντιο στη Βαρκελώνη για strategy games

*
Η Paradox Interactive ανακοίνωσε την επέκτασή της με το Paradox Tinto, ένα νέο studio ανάπτυξης videogames με έμφαση στα strategy που θα αποκτήσει έδρα στη Βαρκελώνη. Πρόκειται για το έβδομο studio της εταιρείας και το οποίο θα έχει στη θέση του επικεφαλής τον Johan Andersson, έναν βετεράνο στον τομέα του development με εμπειρία άνω των 25 ετών και δημιουργό του Europa Universalis franchise. Η Paradox Tinto θα είναι μια μικρή ομάδα που θα αναλάβει την ανάπτυξη του Europa Universalis IV και θα συνεχίσει μετά σε μεγαλύτερες παραγωγές. Ήδη έχουν ανοίξει θέσεις και έχουν αναρτηθεί σχετικές αγγελίες εργασίας, ενώ συνολικά η Paradox ψάχνει 70 συνεργάτες για τα 7 studios της, με προοπτική να φτάσει αυτός ο αριθμός τους 200 μέσα στο 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*